Nieuws

Laatste nieuws

Upload je nieuwe inkomensverklaring!

24-11-2022

Om te kunnen reageren op ons woningaanbod en een woning te accepteren heb je een inkomensverklaring nodig die niet ouder is dan 2 jaar.

Zonder geldige inkomensverklaring is het niet mogelijk om een woning van ons te huren. Wil je ook op woningen kunnen reageren die in 2023 verhuurd worden? Controleer dan bij ‘Mijn Inkomen’ of je meest recente inkomensverklaring is toegevoegd aan je inschrijving.

Is jouw huidige inkomensverklaring van 2020?

Upload dan zo snel mogelijk je inkomensverklaring 2021.

Is jouw huidige inkomensverklaring van 2021?

Je hoeft op dit moment niets te doen. Met deze inkomensverklaring kun je blijven reageren op woningen die in 2023 op onze website komen.

Uploaden inkomensverklaring

Doe je eenvoudig in jouw inschrijving. Log in als woningzoekende en voeg je inkomensverklaring toe bij ‘Mijn Inkomen’.

Je inkomensverklaring 2020 wordt verwijderd

Per 1 januari 2023 is een inkomensverklaring uit 2020 niet meer geldig om te reageren op onze woningen. Staat deze nog in je inschrijving? Dan verwijderen wij deze automatisch per 1 januari.

Inkomensverklaring 2022 uploaden?

Vanaf april 2023 kun je jouw inkomensverklaring 2022 opvragen bij de Belastingdienst. Voeg deze dan ook direct toe aan je inschrijving. 

Wat is een inkomensverklaring?

Dit is een verklaring van de Belastingdienst met je inkomensgegevens. Met deze verklaring controleren wij je inkomen. Dit doen wij om vast te stellen of jouw inkomen passend is voor de woning die je wilt huren. De inkomensverklaring voeg je ook toe van een mogelijke tweede aanvrager en/of alle meeverhuizende personen. Voor inwonende kinderen is dit niet nodig.

Jouw inkomensverklaring vraag je op bij de Belastingdienst

Download deze gratis via de website van de Belastingdienst. Je logt in met je DigiD en hebt dan direct de verklaring. Of vraag de verklaring telefonisch aan via de Belastingtelefoon 0800-0543. Houd er dan wel rekening mee dat je niet direct de verklaring hebt. Dit kan 5 werkdagen duren.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar (0186) 899 899.

Laatste nieuws