Bericht

Laatste nieuws

Kom wonen in het voormalige gemeentehuis van Numansdorp

09-08-2022

Ben je dringend op zoek naar een woning, maar heb je niet genoeg inschrijftijd en kom je niet in aanmerking voor urgentie? Dan is tijdelijk wonen in een appartement in de Buttervliet in Numansdorp (voormalig gemeentehuis) misschien iets voor jou?

In het voormalig gemeentehuis zijn er maar liefst 40 kleine zelfstandige appartementen met een eigen keuken en badkamer te vinden. Speciaal voor jongeren en mensen die dringend woonruimte zoeken.

Jongerenwoningen

Deze 16 appartementen bieden wij aan voor jongeren/studenten in de leeftijd van 18 tot 27 jaar. Deze appartementen bieden wij aan met een huurcontract van maximaal 5 jaar.

Flexwoningen

De andere 24 appartementen zijn voor mensen die om verschillende redenen dringend tijdelijke woonruimte zoeken. Een huurcontract van maximaal 2 jaar wordt bij deze appartementen aangeboden.

Interesse?

Zorg ervoor dat je bent ingeschreven als woningzoekende op onze website www.thuisbijhwwonen.nl en reageer op de woningadvertentie. Direct reageren? Ga naar het woningaanbod. Een van de voorwaarden bij de toewijzing is jouw motivatie. 

Meer informatie over tijdelijk wonen in de Buttervliet in Numansdorp

Vind je op onze website www.thuisbijhwwonen.nl of www.hwwonen.nl/flexwonen.

Laatste nieuws